Sunday, May 23, 2010

..sahabt sperjuangan..

salam

...sy terharu!!!..xsgka kwn2 sy follow page nih...kpd incik Faeiqa,Saadah,Haniszakwan,...syukran..sy hrap kalian dpat sdkit sebanyak ilmu..sy xdela byk sgt ilmu,tp yg skit ni,sy nk kongsi dgn sahabat2 sy...
23 Mei 2010

hari ni hari lahir sahabat saya,Nur Hidayah Shahemi.smoga Allah mberkati hidupmu,sahabatku...kami dtmpatkan sbilik slama 3 thun smasa di SMAP Labu dlu..byk sggoh knangan bsame..terinagt kami lari dari warden tme f3,men asket kt court pkol 3pagi,renovate stor bilik Kauthar smpai cntk mcm hotel,smbut besday Otte,huh..bes sggoh kenangan itu...(^_^)

hari ni juga,
shbat2 sperjuangan rmai yang mndaftar msuk ke ipt..bgelar mahasiswa/i..UIAM,USIM,UM,UiTM Puncak Alam...dll.Khalid,Firdaus,Amin,Jana,Sheila,Eifa Safie,Hidayah Halid,Amalina Md Amindan rmai lg...maaf sbb x tulis.tp sy sntiasa ingat kamu smua.

hari ini juga...
Facebook sgt sunyi dr gurauan dn jenaka kawan2 yang slalu menyakitkan hati dgn aktiviti meng'like' mereka..ttpi ia ttap mhiburkan...tulah,mcm2 org slalu ckp,ms ad dpn mata,diabaikn,dah takde baru tercari2...sunyinye....

hari ni juga,..
ramai sahabat2 saya dah dpat kputusan biasiswa JPA...tahniah kpd Nasuha Mohd Fazarin,Fatin Humaira Aziz,Filzah Atikah Johamin,Mohd Syafiq,Haniszakwan Zainal Abidin,Khairulnaim Khazali,dan nma2 yang saya xtahu..maaf..ap2 pun,skalung tahniah sy ucapkan...wlaupn bukan sy yang bjaya,tp kjayaan kalian adlah kjayaan sy juga...xprnah sy lupa kalian dlm stiap doa sy..ana akhukum fillah!!!

hari ni juga..
sy btekad nk kurus!!impian yg xpnah tcapai.hrm..kurus..bukan tnda obsessi thadap kcntikan.tp lbih kpd mnjg ksihatan.i'm suffer of disk prolapse.slah 1 pnyumbg adlah brat bdan.so..sy nk krus!!

hari ni juga,..
sy xtau nk tulis ap.s btol2 kbosanan.sy harap,ad org bg idea utk next post.



salam.
lailan saeed asdiqai...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...