Sunday, September 12, 2010

~dianakhiri~

post ni sy dedicate untuk PUAN AMEERAH DIANA & ENCIK ABDULLAH KHAIRI.

tapi special utk KAK MIDI.

sy rindu kak midi!!!

erm....
rindu mse kite borak2...cerita macam2 dengan kak zetty...
uwa!!!!

SAYA SANGAT RINDU KAK MIDI & KAK ZETTY JUGE!!!!

masa tu,sy form 2,kak midi ngan kak zetty form 5.
kitorang slalu lepak kat bilek kak zetty.
bilek HIDAYATUL HASANAH.
sy btindak sbagai pengacau,akan mengacau mereka yang sedang study struggle untuk SPM...
akhirnye...
mereka akan terpengaruh ngan godaan sy untuk bersembang...
hehehe...
lalu besembanglah kami....
macam2 cerita klua...
temasuk cerita tentang hubbynye ENCIK ABDULLAH KHAIRI.
huu~

sy kecik je mse tu.
xpham ap2....
tapi slalu nyemak bce note incik dollah kpade kak midi...
(incik dollah,sy mntak maap...ngeee~)

tapi sonok.
sonok sangat...
kak midi mmg mcm kakak sy.
mse bliau dtang skolah buat program mse sy f5,sy sgt tkejot ....
ble kak midi ckap dye dah btunang....
sdeyh...
kak midi da nak kawen...
huhu~

25 April 2009.
sy x dpat dtg hari kak midi nikah.
sbb sy ad kem motivasi untuk calon spm.

mse kak midi buat majlis pun,sy x dpat dtg.
sbb mse tu da trial spm...
sdeyh..(~_~)

tapi hari tu,kak midi msg sy!!!
sy sgat sonok...
(^_^)
sy slalu nak call dye.
tp slalu terfkir,

'ble mse ssuai nak call ek?nak call mlam2,dye ad suami.
nak call siang tkot ad klas plak.adoyy...'

ni slalu terngiang2 di kpale sy klau nak call kak midi.
sy sangat berharap kak midi atau hubbynye dpat mbce post ni...

kak midi,sy sangat rindukan akak!!!!

erm...
sy skrg da besa.
hee~
tapi sy x besa mne pon.
ha,sblum lupa dan tlambat,
SLAMAT HARI RAYE!!!!
maaf zahir batin ye kak midi dan suaminye...
sy budak kcik,byak buat salah...
huhu~

akhir skali,

SY RINDU KAK MIDI!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...