Friday, July 5, 2013

Karutan dimalam hari.

Beberapa hari ni sangat sibuk.
Menggantikan mak yang sedang bercuti bersama-sama dengan kakak beliau, kelas dan assignment yang baaaaaanyak sangat,kelam-kabut siapkan photo editing sampai tak tidur,sampai miss kelas, masak ala kadar je untuk adik,hari temu mesra sekolah adik,housechores yang banyak lagi,dan baaaaaanyak lagi benda yang serabut serabai dalam kepala hotak ni.(-_____-')


Salamun 'ala man ittaba'alhuda.


Allah.
Banyak benda yang tak terkejar minggu ni.Of perangai saya yang suka mengimpun kerja dan buat sekali hadap (tak nak mengaku suka bertangguh lettew~) Tapi alhamdulillah,semuanya ok.Saya masih lagi boleh bernafas.huhu.

Hmm.Sebenarnye takde topik pun nak ditaip.tapi memandangkan tangan sangat gatal untuk menaip dan eksaited sebenarnye nak post entry dari my new desktop.hehehehehe.Tapi since the humid love in the air,saya nak cakap pasal kahwin lah.(Bukan saya nak kawen.ok bai)

As what I posted previously,my brother and my best friend is getting married in few months time.Abang will be on november and my best friend will be on end of september.But actually bukan 2 perkahwinan,tapi tiga.Sorang lagi is my best friend jugak.We are three bears.hahahah.But I dont attend pertunangan Mizah,since hanya dibuat among families and close relatives je.I think I do have pictures of us,tapi mana tah letak sampai tak jumpa.Ok,saya sedang menulis dengan bahasa yang santai kebabom.

Back to the issue.So,sebab two of my gegel (tampar saya sekarang sebab ejaan gedik gila!!) are getting married.Sedih wooooo sebab diorang nak kawen,ada kawan nak sembang 24 hour a day,7 days a week!!!and they're leaving me alone behind....Sedih....I cannot imagine myself survive without the sakat dan ayat gedik mereka.Okay okay,calm down.Sebab dedua gegel nak nikah in september,memasing dah sibuk nak cari baju nikah,bli barang hantaran,katil, jumpa wedding planner ,book the caterer,dan sebagainya.

Sada dah bercadang-cadang nak hadiahkan Joyah (Mizah is very talented being Joyah.haha) sehelai DIY veil.ni baru survey kat internet how it would be.

Cantikkan?
Trimas kepada puteri gaban ni sebab bagi idea.
Nanti nak tunjuk kat si Joyah ni.Memang lah Joyah oiiiiii.Si Miza Joyah ni pun dah bli baju nikah yang super cute!!!
Cute kan??Off white modern kurung.Memang suit Joyah yang selim melim lah kan...
Kebetulan baju Joyah ni same dengan baju si peah pet pot ni (Ili lah peah tersebot.hihi)

Lebih kurang yang macam nilah si Peah punya...Lacey dress.Peah punya one piece je.So senang lah,sarung je.Siap ada ribbon cute kau Peah.hahahahah



Ok,tu je sebenarnye benda yang nak dibebelkan.

Ini lah desktop baru saya.=)

Insya Allah,saya akan post the pregress of the girls preparations and wedding,since I am the poyographer for both baby girl.Sorry girls,I kan Bedah.hewhewhew~



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...