Monday, September 22, 2014

my baby boo

 
Cats are awesome!!
Cute fluffy dan rasa mcm nak kunyah-kunyah.heheheh
 
 
Salamun 'ala man ittaba' al huda.
 
 
Saya dengan suami sangat suka cat.Kami ada banyak cat.Tapi gambar baby cat ni je yang ada dalam laptop.Mungkin sebab belum ada anak kitorang sayang sangat dengan cat.Ada anak nanti sayang anak je.Cat pun sayang jugak.hehehehe
 
 
 Yang Nampak kepala je tu namanye Debab.
 
 Mak cat ni name dia Misae.
 
Again Debab.

When this entry is posted,adik Debab baru je meninggal sebab ulcer dlm mulut.4 hari dia tak makan,tak minum susu ibu dia.Sedih :'( Harap-harapnya Misae akan bunting lagi and give birth to cut baby cats.

Ada lagi tiga ekor kucing sebenarnya.tapi gambar tak ada pulak.So nanti boleh upload lagi.:)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...